2015-10-15 14:45:13• hírek • Kocsis Zoltán

Szombaton próbálhatod ki a hőlégballont!

Az eredeti időponthoz képest közel egy hónappal később, október 17-én, szombaton lehet majd kipróbálni a hőlégballonozást Szatmárnémetiben. Amennyiben az időjárás nem szól közbe ismét, mint történt szeptember 20-án.

A Szatmár Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökséggel közösen október 17-18-án, azaz szombaton és vasárnap szervezi meg a Szatmári öko-sport hétvége elnevezésű rendezvényét. Az esemény, pontosabban a sportesemények helyszíne az ifjúsági tábor lesz, ám amint azt a rendezvény neve is elárulja, a testmozgás mellett a környezetvédelem is fontos szerepet játszik majd a hétvégén.

Ennek jegyében szombat délelőtt 9 és 13 óra között a Dinamo-pályán bárki 30 méter magasba emelkedhet egy hőlégballonnal. A Szatmárnémetiben egyedi lehetőség is a környezet védelmét, az alternatív közlekedési lehetőségeket hivatott népszerűsíteni.

A Szatmári öko-sport hétvége keretein belül szombaton az iskolai táborban 10 órakor kezdődik majd a minifoci - és a sakkbajnokság - utóbbin külön mérik össze tudásukat a 14 éven aluliak és az azon felüliek. Egy órával később a zumbával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Vasárnap a nem túl változatos sportprogram 12 órától asztalitenisszel folytatódik - ezúttal és 14 éven aluliak és azon fölöttiek korosztályában -, majd 14 órai kezdettel a környezetvédelmi minisztérium égisze alá tartozó intézmények munkatársai csapnak össze egy minifoci-bajnokság keretein belül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: